Лайвстриймът ще включва изпълнения на Coldplay,  Damon Albarn, HAIM, IDLES,

...
Лайвстриймът ще включва изпълнения на Coldplay,  Damon Albarn, HAIM, IDLES,
Коментари Харесай

Фестивалът Glastonbury ще излъчва на живо зрелищно събитие на 22 май 2021г.!

Лайвстриймът ще включва осъществявания на Coldplay,  Damon Albarn, HAIM, IDLES, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice плюс DJ Honey Dijon и други доста специфични посетители, които ще свирят онлайн на грандиозно събитие на  „ Worthy Farm “, където по принцип се провжеда фестивала Glastonbury.
Билетите за спектакъла са в продажба на следния адрес :    
Тъй като са принудени да анулират фестивала за втора поредна година, уредниците на Glastonbury са взели решение да пуснат интернационален лайвстрийм от Worthy Farm на 22 май (събота). По този метод, за първи път в историята на фестивала, той ще даде опция на почитателите, без значение от това в коя точка на света се намират те, да се обединят и дружно да преживеят фестивала и идилията на естествените гледки, които той предлага.
Филмирано на нормалното място на осъществяване на фестивала из Worthy Farm и забележителности като Pyramid Field и Stone Circle, събитието се радва на необятна гама реализатори, дали своята поддръжка към фестивала. В листата на изпълнителите са Coldplay, Damon Albarn, HAIM, IDLES, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice плюс DJ Honey Dijon . Изпълненията на всички тях ще са част от едно видеозаснемане без спиране. Ще има и още голям брой необявени изненадващи пърформанси.

***
Това шоу има за цел както да окаже поддръжка на три съществени колегата на Glastonbury с благотворителна активност - Oxfam, Greenpeace и WaterAid, по този начин и да подкрепи подсигуряването на завръщането на фестивала през 2022г.
Новаторската петчасова фестивална стратегия ще бъде показана с включвания на някои извънредно специфични посетители, които ще влязат в ролята на водещи, напътстващи посетителите по време на тяхното пътешиствие през свещената котловина в Съмърсет.
Онлайн събитието ще бъде налично единствено против закупен билет и ще се излъчва в неговата целокупност в четири обособени часови зони на шахматен принцип – за Англия, Европа, Африка и Близкия Изток, Северна Америка и Южна Америка, Австралия, Нова Зеландия и Азия.
Началния час на излъчването за България ще бъде в 21.00 часа на 22 май / Събота /
Билетите към този момент са в продажба на цена от 23 евро и можете да вземете своя на:
Също по този начин, ще има разполагаем и лимитирано количество плакати с целия лайн-ъп на събитието, приходите от продажбата на които ще отидат към благотворителния фонд - “ Stagehand “– който подкрепя екипите, които изнасят продукцията на концертите и всички работещите за фестивала хора, неуспели да се класират за държавна финансова поддръжка по време на пандемията.
Emily Eavis (съорганизатор на Glastonbury) споделя: „ За нас е голямо наслаждение да обявим нашия първи онлайн лайвстрийм, след две отсрочени издания на Glastonbury. На него ще представим стратегия онлайн, снимана в Worthy Farm на забележителни местоположения като Pyramid Field и от Stone Circle, като това от Stone Circle се случва за първи път въобще. Това ще е непрестанно осъществяване на актьори, които ни поддържаха доста мощно като се съгласиха да станат част от това шоу, което ще покаже фермата в светлина, в която не сте я виждали в никакъв случай преди. 
Ще има и някои доста специфични посетител осъществявания и колаборации. Надяваме се, че по този метод ще можем да внесем малко Glastonbury във вашите домове и за една-едничка вечер хората по цялото земно кълбо ще могат да се причислят към нас за тази обиколка на фермата! “
Извънредно амбициозната продукция, снимана от номинирания за премиите Grammy режисьор Paul Dugdale, ще разноски феновете из световноизвестната локация на Glastonbury, която всекидневно посреща над 200 000 индивида всяка година през юни.
Шоуто е ко-продукция сред пионерите в лайвстрийм бизнеса във Англия Driift и BBC Studios Productions. Партньор на събитието за България е EventEase.

For one night only, the greatest show online!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР